BOOK ET FADØLSANLÆG

HVEM KAN IKKE LIDE EN KOLD FADØL?

Uanset om du er til sprøde pilsnere, super Juicy IPA’er, frugtige Sours eller mørke og dybe Stouts – så kan vi altid finde en fustage til dig! Holy Fridge tilbyder nu friske fustager fra danske og udenlandske Micro bryggerier. Så du nu kan servere iskolde Craftbeer på fustage til din næste havefest, bryllup, barnedåb, firmafest eller fredagsbar.

EN GOD & NEM LØSNING

Et moderne fadølsanlæg af det anerkendte mærke Lindr. Anlægget har indbygget kompressor, hvilket gør det fri for brugen af kulsyre, som oftest er det der ”driller” ved et fadølsanlæg. Anlægget er 100% køreklart, og flot udsmykket med Holy Fridges ikoniske mint grønne farve. Anlægget kan derfor betjenes af alle – og har en simpel og minimal opsætning.

 Fustagerne leveres i det såkaldte ”Keykeg”-format, som er lavet i plast. Fustagen har derfor ikke pant, og kan efter brug afskaffes ved den lokale genbrugsstation eller affaldssortering. Udover øl, kan der også findes diverse cocktails, samt vin på fustage.

 Anlægget har to haner, hvorpå der kan kobles to forskellige fustager efter ønske på. Dette sikrer at dine gæster kan have flere valgmuligheder, og ikke behøver at ”køre trætte” i en variant.

Fadøl fra 995 kr. pr. 30 liter fustage.
Leje af anlæg 500 kr. pr. dag.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD TIL JERES ARRANGEMENT

BOOK PÅ TELEFON 24 37 61 32

BOOK PÅ EMAIL BUTIK@HOLYFRIDGE.DK 

 Vi glæder os til at hjælpe jer :) <3

 

HOLY FRIDGE FADØLSANLÆG